igår spenderade vi kvällen i bollnäs för att fira mattias morbror som fyllde 40 år. vi satt på en grekisk restaurang som heter akropolis. fanns hur mycket ett välja mellan men de fick bli en blandning mellan enrecote, fläskfilé och kyckligfilé samt klyftpotatis. efterrätten tog på vi MAX hamburgerbar.
 
idag har jag hunnit städa lägenheten under tiden som milian och mattias var ute och gled pulka med en kompis till mattias + hans två barn. då grabbarna kom in igen var milian jätte ledsen och vi märkte att något var fel. hans händer var svin kalla trots att han hade bra vantar som enligt deras egna beskrivning skulle hålla värmen, men tyvärr uppnådde inte vantarna dom kraven då det är -15 grader ute så nu får vi se till att skaffa ett par tunnare som han kan ha under dessa vantar. han skrek och skrek så jag linda in han i en filt tillsammans med av varm flaska vällning och nu sover han gott. de sved riktigt i mammahjärtat denna söndag. usch för tusen minusgrader.
 
ikväll blir det inte riktigt lika fräsig middag. blir min köttfärssås som mattias gillar så mycket med pasta och ikväll blir det bara massa tv och lego häng. milian har fått så mycket lego denna julen, både från farmor, mormor/morfar och gammelmoster och de har verkligen gått hem. han diggar det fett. fjänt som anton skulle sagt!